Bedřichov přišel o vítězství i bod v poslední čtvrthodině

Autor: David Kratochvíl - Středa, 17. 2023, 22.17 hod.
Svěřenci Jana Götha odehráli středeční podvečerní dohrávku 18. kola I. A třídy skupiny B proti FŠ Třebíč na umělé trávě v Třešti. I když se dvakrát v zápase dostali do vedení, nakonec soupeř třemi brankami v poslední čtvrthodině duelu výsledek otočil ve svůj prospěch a ziskem tří bodů po vítězství 4:2 si upevnil průběžné vedení v tabulce druhé nejvyšší krajské soutěže. 

Favorita duelu zaskočili domácí už v druhé minutě. Pas Götha si zpracoval Tesař, utekl po lajně, poslal centrovaný míč napříč vápnem, kde ho se štěstím a ve skluzu dopravil do sítě Došek - 1:0. Hosté si první čtvrthodinu vůbec nevěděli rady s domácím obranným valem, obehrávali jejich defenzívu kolem dokola, ale první šanci si vypracovali po rohu, kdy trestuhodně po odraženém balónu ho nedokázali uklidit do sítě. 

Po 22 minutách museli domácí střídat. Zraněného Šánu nahradil v brance Bartoň.  Sedm minut po pauze srovnal Hobza, ale za další dvě minuty byl na konci rychlého kontru Tesař a domácí opět vedli. Jenže pak přišla krutá poslední čtvrthodina hracího času, kdy hosté postupně vstřelili tři branky a výsledek utkání otočili ve svůj prospěch. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - FŠ TŘEBÍČ 2:4 (1:0). dohrávka 18. kola, UT Třešť

Branky: 2. Došek Vojtěch, 54. Tesař Dan - 52. Hobza Marek, 75. Hobza Tomáš, 80. Hráček Lukáš, 88. Matušina Pavel. Rozhodčí: Kůrka Jaroslav - Doskočil Pavel, Lysý Tomáš. ŽK: Tesař - Matušina. 40 diváků.

Sestava Bedřichova: 

Šána (22. Bartoň) - Homola, Göth Jakub, Vodička, Mareš, Dvořáček - Tesař, Neuwirth, Hruška, Došek - Diviš.