Bedrníkovský lazaret protáhl vítěznou šňůru

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 22. 2023, 22.44 hod.
Fotbalisté Bedřichova prodloužili v nedělním utkání 12. kola I. A třídy skupiny B svou vítěznou šňůru, když porazili Náměšť nad Oslavou - Vícenice nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Když jedinou branku utkání vstřelil v polovině prvního poločasu Jan Vorálek. V posledním venkovním utkání podzimní části zajíždí Bedrníci na půdu nováčka soutěže z Dukovan. Zápas začíná v sobotu 28. října v 14.30 hodin

Hlavní trenér A-týmu musel před zápasem opět řešit starosti se sestavou. Pro nedělní duel nemohl využít hned několik hráčů základní sestavy. Z různých důvodů nemohl využít: Doška, Hrušku, Tesaře a Homolu. Takže třeba typicky krajní obránce Jan Vorálek se musel vysunout o post výše, na kraj záložní formace.

První velkou šanci zápasu promarnili hosté. Po čtvrthodině hry se do tutovky na hranici vápna dostal Martin Homola, ale nemířil přesně. Hned z protiútoku po centru Vorálka mířil mimo i Neuwirth. Pak se v tutovce po dalším centrovaném balónu objevil Mareš, ale ani on se hlavičkou nedokázal vejít mezi tři tyče. 

Až se po centru v 25. minutě dostal po zaváhání hostující obrany dostal do samostatného úniku Vorálek, který prostřelil gólmana Štolfu. Záhy se dvakrát v šanci objevil Pavlíček, ale ani jednou z toho změna stavu skóre nebyla. Po deseti minutách druhého poločasu mohl poslal Bedrníky do dvoubrankového vedení Jakub Göth, ale jeho střelu ze standardky mu vyrazil na roh Štolfa. 

Pak už ale k vidění moc šancí nebylo. Bedrníci vsadili na poctivou defenzívu, na kterou hosté po zbytek času nedokázali najít recept, a to ani z tlaku v závěru zápasu. Takže Tomáš Bartoň si mohl připsat další vychytané čisté konto. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - FC NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU VÍCENICE 1:0 (1:0)

Branka: 25. Vorálek. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk – Maar Michal, Chromý Karel. ŽK: Dvořáček - Preisner. Hřiště: Bedřichov. Diváků: 70.

Sestava Bedřichova:

Bartoň - Štěpánek (46. Štěpánek), Göth Jakub, Vodička, Mareš, Dvořáček - Vorálek, Neuwirth (77. Kolman), Pokorný (54. Pokorný), Pavlíček - Diviš.