Bedrníky v zimní přípravě prověří Jiránek nebo Bednář

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 5. 2022, 21.12 hod.
Bedrníci už znají jízdní řád zimní přípravy. V přípravném období na odvetnou část mistrovské sezony sehrají celkem pět přípravných duelů. Hrubá část přípravy začne hned po novém roce. V plánu je také třídenní soustředění na Pelhřimovsku. Zimní přípravné období absolvují tradičně hráči A-týmu i juniorky společně. Jarní část soutěžního ročníku začíná o posledním víkendu v březnu. 

Fyzicky nejnáročnější část zimní přípravy začne fotbalistům už v prvním lednovém týdnu. Tradiční nabírání kilometrů doplní tréninkové jednotky, které hráči stráví na umělé trávě v Jihlavě. Tento tréninkový blok vyvrcholí soustředěním, které proběhne v termínu od 24. do 26. února na Pelhřimovsku. 

Herní část zimní přípravy začne fotbalistům v sobotu 18. února. Odehrají celkem pět přípravných utkání v týdenních cyklech. Pokaždé v sobotu a vždy na umělé trávě v Humpolci. Představí se totiž na výborně obsazeném turnaji Bernard cupu.

Bedrníci se představí i proti Červeným Janovicím, které na Kutnohorsku hrají nejvyšší okresní soutěž. V jejich kádru působí legionáři Martin Jiránek a Roman Bednář. V týmu také působí syn bouřliváka Tomáše Řepky Tomasso.

Termíny přípravných zápasů

 DATUM ČAS ZÁPAS MÍSTO
sobota 18.2. 18.00 FC Slovan HAVL. BROD vs. TJ Sokol BEDŘICHOV ÚT Humpolec
sobota 25.2. 18.00 Sokol ŠTOKY vs. TJ Sokol BEDŘICHOV ÚT Humpolec
sobota 04.3. 14.00 TJ Sokol BEDŘICHOV  vs. Sokol ČERVENÉ JANOVICE ÚT Humpolec
sobota 11.3. 11.30 TJ Sokol BEDŘICHOV vs. Sapeli Polná ÚT Humpolec
sobota 18.3. 14.00 TJ Sokol BEDŘICHOV vs. A.F.C. HUMPOLEC B ÚT Humpolec