Dárky na Vánoce objednejte ve fanshopu, podpoříte mládež

Autor: David Kratochvíl - Středa, 7. 2022, 00.32 hod.
Necelé tři týdny před Vánoci fotbalový oddíl TJ Sokol Bedřichov spouští vlastní klubový fanshop. Fanoušci v něm najdou veškeré klubem vydané zboží. Ať už jde o dresy, trička, kšiltovky, šály, čepice a další zboží. Objednávat se dá telefonicky, e-mailem nebo se vše dá koupit i osobně během mistrovských zápasů na domácím stadionu v bufetu. Nabídka se bude postupně dál rozšiřovat.  

"Chceme fanouškům dát možnost nakoupit si vánoční dárky v klidu v pohodlí domova. Stačí zavolat, poslat e-mail a společně už domluvíme všechny podrobnosti v rámci každé objednávky," vysvětluje marketingový pracovník klubu David Kratochvíl s tím, že klasický e-shop kvůli rozsáhlým administrativním požadavkům, které jsou k jeho spuštění potřeba, zatím neuvažuje.

První objednávku učinili už členové fanklubu, kteří do jarní části půjdou vyzbrojení v dresech, ve kterých nastupuje v domácích zápasech A-tým. "Zisk z každé objednávky jde výhradně na podporu klubové mládeže. Proto fanklubu děkujeme za podporu, protože jsou opravdu dvanáctým hráčem Bedrníků," dodává Kratochvíl.

www.myjsmebedr.cz/fanshop