Druhý přípravný zápas přinesl remízu s rezervou Humpolce

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 2. 2024, 19.11 hod.
V druhém přípravném zápase změřili síly svěřenci trenéra Jana Götha na umělé trávě v Humpolci na Pelhřimovsku s rezervou domácího AFC. Oba soupeři se nakonec rozešli smírně 4:4 (2:2), když branky za A-tým Bedřichova vstřelili Vodička, Diviš, Mareš a David Sargsyan, který také na jeden gól přihrál. Prakticky jen s první půlhodinou byl kouč spokojen. "Úvodních 25 minut  jsme soupeře nepustili absolutně vůbec k ničemu. Hráli jsme jenom my," pochvaloval si lodivod průběžné vedení 2:0.

Určitý zlom trenér viděl  v další šanci, která přišla záhy a zůstala nevyužita. Samostatný únik na domácí branku se totiž nepodařilo proměnit.

"Pak jsme z rohu dostali gól a naše hra se zhoršila.. Do půlky jsme inkasovali z rohu ještě jednou," vrací se k poločasové remíze 2:2 Göth. 

Druhá půlka už se fotbalistům z Bedřichova nepovedla, tak, jak většina minut z úvodního dějství.

"Náš výkon v druhé půli už byl o dost horší.  Měli jsme špatně organizovanou obranu, nedostupovali jsme soupeře a někteří hráči už odcházeli i fyzicky. Na konci zápasu měli domácí ještě stoprocentní příležitost, ale neproměnili ji," uzavřel hodnocení zápasu kouč Bedrníků, že ve druhém poločase viděl ve hře i pozitivní věci.

V  přípravě si všímá ale  hlavně těch špatných, na které se chce v tréninkovém procesu zaměřit a do startu jarní části sezony, je odstranit. 

S rezervou Humpolce jsme se naposledy střetli skoro přesně před rokem, když v generálce na jarní část sezony jsme soupeře porazili 5:3.