Dukovany potvrdily vizitku nejlepšího týmu jara

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 2. 2024, 22.06 hod.
Fotbalisté A-týmu Bedřichova zaznamenali třetí porážku v sezoně. V azylu Na Stoupách podlehli Dukovanům v neděli odpoledne v rámci 26. kola I. A třídy skupiny B 0:1 (0:0) a dvě kola před koncem na vedoucí Šebkovice ztrácí tři body. Právě v příštím kole svěřenci kouče Jana Götha cestují na půdu lídra tabulky. Zápas má výkop v neděli 9. června od 16.30 hodin. 

Domácí měli od první minuty více ze hry. Kvůli rekonstrukci hlavní hrací plochy nastoupili v jihlavském areálu Na Stoupách a před výbornou kulisou mohl bedrníkovské fanoušky po půlhodině rozjásat Neuwirth, ale jeho střelu hostující gólman vyrazil. 

Deset minut před poločasem se zaskvěl hned dvakrát domácí brankář Šána, který pro změnu udržel na uzdě hostujícího útočníka, a to i z dorážky. Prakticky hned po přestávce se po skvělé práci Pavlíčka nedokázal sám před gólmanem prosadit ani na dvakrát kapitán Diviš, a když i zakončení Tesaře skončilo mimo branku, trest na sebe nenechal čekat dlouho. 

Hosté se prosadili z ojedinělé šance v druhé půli, kdy dorazili do sítě střelu do tyče. Domácí už nedokázali najít recept na hluboký obranný blok hostí a připsali si tím pádem třetí porážku v aktuálním soutěžním ročníku. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - SFK DUKOVANY 2001 0:1 (0:0)

Branka: 66. Šimon Čermák. Rozhodčí: Novák - Šrámek, Tomšů. Delegát: Jan Prokeš. 180 diváků.

Sestava Bedřichova:

Šána - Vorálek, Mareš, Vodička, Göth Jakub, Dvořáček - Tesař (63. Hruška), Neuwirth, Došek, Diviš, Pavlíček (89. Štěpánek).