Fotbalisté využili sportovní show v Aventinu k náboru nových nadějí

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 19. 2023, 00.02 hod.
Sportovní show, která byla zároveň přehlídkou nejvýznamnějších sportovních klubů na Vysočině, se v sobotu odpoledne konala v obchodním centru Aventin v Pelhřimovské ulici. Pozvánku k vlastní prezentaci dostal od pořadatelů akce také fotbalový oddíl TJ Sokol Bedřichov. Čtyřhodinovou akci využil klub hlavně k aktivnímu náboru nových fotbalových nadějí, zájemci si mohli vyzkoušet slalom mezi kužely nebo přesnost střely na bránu. K dispozici byly také produkty z klubového fanshopu. 

"Pozvánky na akci si velmi vážíme. Brali jsme ji jako příležitost odstartovat tím letní náborovou kampaň pro ročníky 2012 a mladší," vysvětluje správce klubového internetového portálu a sociálních sítí David Kratochvíl. Během odpoledne si podle jeho slov ke stanovišti našlo cestu přibližně na dvě desítky rodičů, kteří se zajímali i o to, jestli klubové fotbalové řady mohou rozšířit i dívky. 

Zájemci dostali veškeré informace, které zazněly i při rozhovoru s moderátorem akce. O asistenci při fotbalových dovednostních disciplínách se starali mladší žáci, kteří v právě skončené sezoně Krajského přeboru zvítězili a stali se mistrem nejvyšší krajské soutěže. V příštím ročníku si tak zahrají společně se staršími žáky divizi.