Juniorka v azylu vydolovala bod, teď ji čeká derby

Autor: David Kratochvíl - Středa, 18. 2023, 08.48 hod.
Fotbalisté juniorky TJ Sokol Bedřichov v rámci 11. kola I. B třídy skupiny A vydolovali v neděli odpoledne cenný bod proti rezervě Ždírce nad Doubravou. Celek z Havlíčkobrodska dlouho vedl, ale nakonec dokázal srovnat necelých 20 minut před koncem Vojtěch Došek. Bedřichovský univerzál stanovil konečný výsledek utkání 1:1. V sobotu 21. října se Bedrníci představí od 14.30 hodin na půdě Rantířova.

Domácí museli kvůli nepříznivému stavu vlastní hrací plochy na stadionu v Sokolovské ulici do azylu. K utkání druhé nejvyšší krajské soutěže nastoupili ve Stáji, který je domácím svatostánkem pro místní Sapeláky. Jenže )vod zápasu zastihl svěřence Ondřeje Lapeše v nedbalkách, když inkasovali už v druhé minutě. Konečný stav stanovil vyrovnávací brankou v 73. minutě Vojtěch Došek. 

Tabulka soutěže je velmi vyrovnaná. Bedrníkům se 13 získanými body patří desátá pozice. Na třetí Telč ztrácí po deseti odehraných zápasech šest bodů. 

15. 10. 2023 15:00, 11.kolo, AGADOS 1.B třída mužů,sk. A

TJ SOKOL BEDŘICHOV B - ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU B 1:1 (0:1)

Branky: 73. Došek - 2. Zahradník. Rozhodčí: Uhlíř Lukáš – Kylar Roman, Lysý Tomáš. Delegát: Trávníček Jiří. Hřiště: Stáj. Diváků: 45.

Sestava Bedřichova: 

Bartoň - Lapeš, Albrecht, Štěpánek, Šaroun, Došek, Pavlíček, Cabúk (73. Vařbuchta), Samek, Pokorný, Kolman.