Starší žáci jedou dál na vítězné vlně stáhli náskok lídra

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 23. 2022, 15.19 hod.
Už jen bod na vedoucí Chotěboř ztrácí starší žáci v Krajském přeboru. V neděli dopoledne deklasovali Vrchovinu na jejím hřišti vysoko 9:1, a protože aktuální lídr remizoval v Pelhřimově, dělí oba mančafty jen nejtěsnější možný bodový rozdíl. Poslední zápas podzimu odehrají svěřenci Vratislava Cvacha doma proti Polné. Zápas se hraje v sobotu 29. října od 9 hodin.

"Domácí tým se snažil na začátku dlouhými nákopy o rychle protiútoky, které však byly eliminovány našimi obránci. Prvních patnáct minut domácí ještě fyzicky zvládali náš tlak. Poté jsme  vstřelili první branky a na konci první půle za stavu 0:5 již bylo o zápase rozhodnuto. Druhou půli jsme dali další  branky a nepustili soupeře do hry. Potvrdili jsme tak dobré výkony, když jsme šestkrát za sebou venku vyhráli," hlásí spokojeně lodivod. 

SFK VRCHOVINA - TJ SOKOL BEDŘICHOV 1:9 (0:5)

Branky: 78. Jelínek Jakub - 10. Grigoryan Tigran, 24. Grigoryan Arman, 25. Kubát Jakub, 34. Duchoň Petr, 40. Grigoryan Arman, 55. Novotný Lukáš, 65. Šilhart Filip (pen.), 72. Novotný Lukáš, 43. Vacek Michal. Rozhodčí: Landsman.ŽK: Grigoryan A. (B). 93 diváků.

Základní stava Bedřichova: 

Jílek - Schwarz, Poul, Ondruš, Novotný, Šilhart, Grigoryan A., Grigoryan T., Pacholík, Duchoň, Vacek.