Vysoká prohra na půdě Želetavy

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 22. 2022, 00.30 hod.
Po debaklu v Herálci (0:3) se fotbalistům Bedřichova nevyvedl ani druhý zápas na soupeřově půdě. V neděli v podvečer prohráli v Želetavě opět vysoko, tentokrát 0:4. Bedrníci od startu nového soutěžního ročníku čekají na vstřelenou branku už 180 minut. 

Domácí začali zápas ve velkém stylu a už po dvaceti minutách mohli vést dvoubrankovým rozdílem. Jenže buď se v jasné šanci unáhlili a střela skončila mimo tři tyče bedřichovské brány a nebo střelecký pokus do sítě nepustil gólman Tomáš Bartoň.

Jenže, jak známé přísloví říká: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tak přesně to se naplnilo ve 23. minutě. Domácí po precizně sehrané kombinaci šli zaslouženě do vedení. Ani inkasovaná branka ale Bedrníky neprobrala z letargie. 

Nejlépe to asi ilustruje fakt, že hosté si vůbec první střelu na bránu domácích připsali až v 35. minutě, ale domácí gólman střelu Adama Samka ze standardní situace dokázal vyrazit. Pak ovšem přišla tříminutovka hrůzy. Nejdřív Pacas s přehledem proměnil samostatný nájezd a tři minuty před pauzou domácí zvýšili ze svého pohledu na 3:0. 

Opět u toho byl domácí forvard Tomáš Vrbka, který dal už svůj druhý gól v zápase. Po přestávce první pětiminutovka patřila hostujícímu týmu. Jenže chyběla buď přesnost nebo nápad v poslední třetině hřiště. Na konečných 4:0 upravil po hodině hry Kasáček. 

 

SOKOL ŽELETAVA - TJ SOKOL BEDŘICHOV 4:0 (3:0)

Branky: 23. Vrbka Tomáš, 42. Vrbka Tomáš, 39. Simandl Tomáš, 62. Kasáček Filip.

Rozhodčí: Beneš Tomáš - Liška Zbyněk, Valíček Adam.

ŽK Bedřichova: Grepl, Tesař, Lacina.

100 diváků.

Sestava Bedřichova: Bartoň, - Pokorný, Vorálek, Grepl, Samek, Vodička (46. Lacina), Homola (12. Lengal),Diviš, Štěpánek, Hruška (46. Neuwirth), Tesař.