Albrecht po domácí prohře B-týmu: Bylo to odježděné

Autor: David Kratochvíl - Středa, 29. 2023, 11.33 hod.
Rezervě fotbalistů TJ Sokol Bedřichov se vstup do jarní části I. B třídy skupiny B nepodařil. V neděli odpoledne prohráli na Točně v odvetě s Bory vysoko 2:7. Hosté jim tak oplatili pozimní porážku. Soupeř v Jihlavě potvrdil roli favorita, je na čtvrté příčce jen o skóre za týmem z Luk nad Jihlavou. Bedrníci jsou se 17 body jedenáctí. Utkání hodnotili obránci Marek Albrecht a Dominik Cabúk. 

Trenér juniorky Ondřej Lapeš se utkání nemohl zúčastnit, proto ho na lavičce zastoupil na základě dohody hlavní trenér A-týmu Jan Göth. V základní sestavě se objevilo proti Borům hned kvarteto dorostenců. I ti museli sledovat, jak se hned v první minutě mění skóre. 

"První gól padl po krátkém odkopu a útočník to jen posunul na spoluhráče, který pak šel sám na brankáře," uvedl obránce Marek Albrecht k nešťastnému začátku duelu.  Za dalších pět minut už to bylo o dvě branky. 

"Druhý gól jsme dostali z autu, z kterých hosté stále hrozili. Měli i nebezpečné zahrávání rohových kopů. Měli vysoké hráče a dokázali toho využít," všiml si Albrecht. Ještě kritičtější byl obránce Dominik Cabúk, kterému se podle jeho slov první poločas vůbec nevyvedl.

"Vyzdvihl bych za první poločas  právě svůj výkon. Nejenže jsem nedal přihrávku, ale ještě jsem "držkoval" na trenéra a byl  jsem po zásluze  o přestávce vystřídán," říká otevřeně Cabúk s tím. Trenér hned o poločase střídal dvakrát. 

"Od začátku vstoupili aktivněji do utkání hosté, byla znát nerozehranost domácích, kdy nefungovala žádná kombinace, naopak hosté využili hrubých chyb a vyhráli první půli 2:0 skoro za nic," myslí si Cabúk.

V druhé půli přidali hosté dalších pět branek. Domácí dvěma brankami v závěru už jen korigovali výsledek.  "Hráli jsme to na co jsme měli. Bohužel to nestačilo, ale bylo to odježděný," řekl závěrem Albrecht.