Béčko touží doma odčinit debakl v Bohdalově

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 6. 2023, 12.45 hod.
Fotbalisté rezervy nastoupí v sobotu 6. května od 16.30 hodin na Točně proti Lukám nad Jihlavou. Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše chtějí využít domácí prostředí a napravit nezdar z Bohdalova. Na půdě soupeře ze Žďárska totiž prohráli 1:5.  "Zápas v Bohdalově byl složitý, ještě než začal. Skladba týmu byla velmi složitá, neboť hodně kluků bylo mimo a byli jsme rádi, že nás bylo akorát 11," říká kouč rezervy Lapeš. 

"Samotný zápas ale nabídnul velmi solidní výkon. Řekl bych, že místy jsme byli fotbalovější, ale opět nás trochu zradila finální fázi. Naopak soupeř z prvních 2 šancí dal 2 branky. To byla taková charakteristika celého zápasu. My jsme hráli fotbal, soupeř dával branky.

Nakonec je výsledek jaký je, ale paradoxně se na tým nemůžu zlobit, ba naopak. Všichni kluci podali nadstandardní výkon. Kluci, jako Mašek, Bulbakh, Šaroun, Grepl téměř netrénují a chodí hlavně, když je potřeba pomoci. Další kluci měli ze soboty náročný zápas v nohou. Nicméně kluci podali výborný výkon na hranicích svých možností.

Paradoxně přístup k utkání i fotbalové věci byli k vidění více v tomto zápase, než doma proti Stonařovu, ale výsledek naprosto opačný. To je prostě fotbal. Chtěl hlavně ještě jednou poděkovat klukům, kteří běžně za Béčko nechodí, ale ve stavu hráčské nouze dokázali kvalitně pomoci," vracel se k zápasu 20. kola nejnižší krajské soutěže Lapeš. 

TJ SOKOL BOHDALOV - TJ SOKOL BEDŘICHOV B 5:1 (4:1)

Branky: 7. Boháček Filip, 16. Boháček Filip, 32. Novotný Zdeněk, 41. Koukal Vojtěch, 78. Pokorný Josef - 29. Šaroun Daniel. Rozhodčí: Bulín Filip - Chromý Karel, Kubeš Petr. 100 diváků.