Černá venkovní série stále pokračuje

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 4. září 2022, 23.47 hod.
Fotbalisté Bedřichova stále čekají na první bod i vstřelenou branku na půdě soupeře. Ani jednu sérii se nepovedlo zastavit v neděli v podvečer na stadionu FŠ Třebíč, která Bedrníky porazila vysoko 6:0 a aktuálně jim se ziskem tří bodů patří v tabulce průběžné 12. místo. 

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a už ve druhé minutě mohl uklidit centr z pravé strany do sítě Štěpánek, ale v těžké pozici, a ve skluzu, se mu míč jen svezl po kopačce. V desáté minutě se po dalším centru z pravé strany dostal do zakončení Tesař, ale ani on brankáře domácích překonat nedokázal. 

Vsítit branku mohl stejný hráč i o dvě minuty později, ale lob i následnou dorážku dokázal gólman FŠ zneškodnit. Favorizovaní domácí se ke slovu vážněji přihlásili až po 18 minutách, kdy dvakrát nebezpečně pálili zpoza vápna. 

Poprvé se skóre poprvé měnilo až po půlhodině hry, kdy přesnou hlavičkou po rohovém kopu překonal Bartoně domácí kapitán Vojtěch Lampíř. Za další čtyři minuty navýšil do poločasu svou první brankou v zápase skóre Jan Zahrádka. 

Hned v úvodu druhého poločasu měl na noze snížení stavu Došek, ale levačkou nedokázal míč uklidit do odkryté domácí svatyně. Úspěšný nebyl ani Diviš. Rozhodující pro další vývoj utkání byla penalta, kterou za domácí bezpečně proměnil Růžička na 3:0.

Od té doby už si šance vytvářeli prakticky jen domácí a postupně upravili skóre až na konečných 6:0.

SK FŠ Třebíč - TJ Sokol Bedřichov 6:0 (2:0)

Branky: 36. Lampíř Vojtěch, 41. Zahrádka Jan, 52. Růžička Tomáš (pen.), 58. Hobza Marek, 63. Zahrádka Jan, 81. Zahrádka Jan (pen.). Rozhodčí: Straka Karel - Maar Michal, Kalášek Martin. Diváků: 96. ŽK: Vodička, Dvořáček, Diviš (všichni Bedřichov).

Sestava Bedřichova: Bartoň - Pokorný, Mareš, Vodička, Samek (31. Dvořáček), Vorálek, Štěpánek (46. Hruška), Tesař (66. Neuwirth), Diviš, Lacina (66. Lengal), Došek.