Fotbalové naděje Bedřichova reprezentovali Jihlavu v Polsku

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 5. 2023, 07.49 hod.
Do Polska na halový fotbalový turnaj vyrazili na konci listopadu mladí hráči a trenéři Sokola Bedřichov ve spolupráci s Malou kopanou Jihlava. V Zgierzi vybojovali skvělé druhé místo.

o Polska na halový fotbalový turnaj vyrazili na konci listopadu mladí hráči a trenéři Sokola Bedřichov ve spolupráci s Malou kopanou Jihlava. V Zgierzi vybojovali skvělé druhé místo.

Mladí fotbalisté reprezentovali Jihlavu na halovém turnaji v partnerském městě Zgierz v Polsku. Sportovní akce se na konci listopadu zúčastnili hráči (ročníky 2009 – 2010) a trenéři Sokola Bedřichov ve spolupráci s Malou kopanou Jihlava. Vybojovat se jim podařilo skvělé druhé místo.

Naši kluci odehráli dvě velmi povedená utkání. První den s domácím Zgierzem a druhý den s ukrajinským Maniewiczem. Všichni hráči předvedli slušné výkony. Obzvláště pak Kamo Grigoryan, který byl oceněn nejlepším hráčem týmu a Šimon Vlček, který byl vyhlášen nejlepším brankářem celého turnaje. Celkový dojem z akce je velmi pozitivní a byl nad naše očekávání,“ zhodnotil turnaj trenér Tomáš Lát.

Skvělý výkon mladých fotbalistů potěšil i náměstka primátora Richarda Šedivého: „Rád bych všem klukům i jejich trenérům poděkoval za to, že takto reprezentovali naše město v Polsku. Srdečně jim blahopřeji k parádnímu druhému místu,“ řekl.

Zdroj: Město Jihlava