Generální partner mládeže Auto Style City slaví výročí, zve na něj 23. září veřejnost

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 16. září 2023, 22.48 hod.
Společnost AUTO STYLE CITY, která je dlouhodobým generálním partnerem fotbalového oddílu TJ Sokol Bedřichov, slaví výročí. Na oslavu prvních narozenin, která proběhne v sobotu 23. září 2023 s bohatým programem od 11 do 16 hodin, zve širokou veřejnost. Oslava výročí bude mít také charitativní podtext, protože po celou dobu akce bude probíhat sbírka pro Lukáška (4). Jde o jediné dítě v České republice, které trpí nemocí zvanou Chromozomální aberace. Celý program bude probíhat v podzemních garážích OC Citypark Jihlava v Hradební ulici. 

V průběhu programu se můžete těšit na jízdu ve vybraných sportovních a luxusních vozech. Výstavu a focení ojedinělých sportovních luxusních vozů (Audi r8, Chevrolet Camaro, Ferrari 458... Programu se zúčastní také herečky Monika Trávníčková a Michaela Pecháčková. Přehlídku pro malé i velké a bude i Transformers Bumblebee.

Více informací o akci najdete po kliknutí na odkaz zde

Společnost AUTO STYLE CITY sídlící v podzemních garážích jihlavského obchodního centra Citypark věnuje Vašemu automobilu tu nejlepší péči, abyste odjížděli spokojeni s výsledkem odvedené práce. Vaše auto nejen ručně umyjí, ale také  důkladně vyčistí interiér. I Váš vůz může zazářit, proto ho nechte vyčistit u Ruční obslužné myčky aut AUTO STYLE CITY.