Hrací plocha je neregulérní. Duel překládá i A-tým

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 14. 2023, 20.28 hod.
Fotbalisté A-týmu v neděli k v pořadí druhému domácímu zápasu v rámci jarní části sezony I. A třídy skupiny B nenastoupí. Zápas proti FŠ Třebíč se měl podle původního harmonogramu odehrát 16. dubna od 16 hodin. Jenže vytrvalé a intenzivní srážky posledních dní udělaly neregulérní nejen náhradní hrací plochu Na Točně, ale také na stadionu v Sokolovské ulici. Oba mančafty už se předběžně dohodly na tom, že zápas 18. kola sehrají v náhradním termínu, a to ve středu 17. května od 17.30 hodin. 

Už koncem pracovního týdne bylo jasné, že v sobotu 15. dubna od 13 hodin nenastoupí ani dorost v Krajském přeboru doma proti Světlé nad Sázavou. Náhradní termín byl stanoven na 3. května od 17 hodin. Stejný osud proto logicky potkal i druhý tým našeho dorostu v I. A třídě. 

B-tým má nastoupit v sobotu na hřišti Moravských Budějovic. Utkání se zatím neruší, jasno by mohlo být už v průběhu sobotního dopoledne, ale svěřenci trenéra rezervy Ondřeje Lapeše se zatím na zápas na Třebíčsku připravují tak, jako kdyby se měl normálně odehrát. 

Podívejte se, jak aktuálně vypadá hlavní hrací plocha na stadionu v Sokolovské ulici