Ježíšek na Štědrý den dorazil i na Bedřichov. Mládeži nadělil nové míče

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 24. 2023, 13.20 hod.
Kominíci nenosí jen štěstí, ale rozdávají také dárky. Na Štědrý den dorazili do fotbalového areálu TJ Sokol Bedřichov v Sokolovské ulici v Jihlavě hned dva Jan Procházka a Daniel Schrek. Nepřišli s prázdnou.  Mládežnickým výběrům klubu věnovali 20 zbrusu nových míčů, které od nich převzali předseda fotbalového oddílu Marek Zamazal a další člen výboru klubu Karel Jambor. 

Jan Procházka vysvětlil, proč se společně s kominickým kolegou rozhodli podpořit právě náš fotbalový klub. "U mě to bylo jasné. Jsem bedřichovský odchovanec. Když jsem na stadion vstoupil, hned se mi vybavili, jak jsem na něm v šesti letech začínal psát své fotbalové krůčky. Jsem rád, že se moje myšlenka podpory klubu zalíbila i Danovi. Dali jsme hlavy dohromady a společně s vedením klubu jsme pořídili míče, které pomohou klukům v dalším rozvoji. Co se týče výbavy, tak mají v dnešní době to, o čem jsme si my mohli nechat jen zdát. Doba šla dopředu. Aby taky ne, když jsem začínal před 35 lety," říká se smíchem v hlase Procházka.

"Jsme rádi, že naše soustavná práce s mládeží má u našich partnerů dlouhodobý ohlas a v naší práci s mládeží nás takto podporují. Moc jim za to děkujeme," říká předseda fotbalového oddílu Marek Zamazal. 

Více informací o našich partnerech se můžete dočíst na internetových stránkách www.kominictvi-jihlava.cz