Juniorka utnula sérii porážek. Béčko vyhrálo ve Světlé nad Sázavou

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 9. 2023, 00.00 hod.
Fotbalisté rezervy TJ Sokol Bedřichov v neděli odpoledne ukončili sérii porážek. V rámci 10. kola I. B třídy skupiny A dokázali zvítězit na půdě juniorky Světlé nad Sázavou 4:3 a svého víkendového soupeře tak v tabulce bodově dotáhli. Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše mají momentálně 12 bodů a v průběžné tabulce nejnižší krajské soutěže jim patří 11. příčka při záporném skóre 21:36. V neděli 15. října se Bedrníci představí doma. Od 15 hodin se střetnou se Ždírcem nad Doubravou B. 

Bedrníci čekali na jakýkoliv bodový zisk už tři zápasy. Jenže k zápasu do Světlé zajížděli jen s 11 hráči, tedy neměli nikoho na střídání. V sestavě se objevila hned tři jména ze soupisky A-týmu - Štěpánek Dvořáček a Vodička. Na Havlíčkobrodsko jeli také dva dorostenci - Povolný a Pečta. 

Hosté začali na půdě soupeře výborně a po půl hodině vedli o dvě branky. Domácím se těsně před půlí podařilo snížit, ale hosté opět po přestávce utekli v rozmezí pěti minut na rozdíl tří branek. Jenže domácím se podařilo po hodině hry vstřelit také slepené dvě branky a zase to bylo už jen o branku. 

Náskok už ale Bedrníci udrželi. 

8. 10. 2023 15:00, 10.kolo, AGADOS 1.B třída mužů,sk. A

SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU B - TJ SOKOL BEDŘICHOV B 3:4 (1:2)

Branky: 41. Krajanský, 61. Zelingr, 68. Beránek - 16., 52. Štěpánek ( oba z pen.), 29. Vaněk, 57. Dvořáček. . Rozhodčí: Tomšů Václav – Svoboda Ondřej, Bouda Josef. Delegát: Vaněk Luboš. 80 diváků.

Sestava Bedřichova:

Bartoň - Lapeš, Pečta, Miksa, Albrecht, Štěpánek, Dvořáček, Vodička, Vaněk, Povolný, Šaroun.