Juniorka vyhrála v Borech, rozhodl Diviš

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 14. 2022, 18.42 hod.
Fotbalisté B-týmu dokázali v neděli zvítězit v Borech a jako nováček nejnižší krajské soutěže ještě neztratili ani bod, když na půdě soupeře vyhráli 4:2. Rozhodující branku vstřelil v 30. minutě Roman Diviš.       

Hrající asistent trenéra Tomáš Bartoň nominoval do základní sestavy na půdě soupeře hned tři hráče, kteří byli v zahajovací jedenáctce při sobotný výhře A-týmu nad rezervou Velké Bíteše. Konkrétně šlo o Matěje Neuwirtha, Pavla Štěpánka a Romana Diviše. 

Hosté šli do vedení už v desáté minutě, kdy se prosadil Josef Hruška. Bedrníci sehráli v Borech výbornou první půlhodinku, protože, co deset minut, to jeden gól. Další totiž ve dvacáté minutě přidal navrátilec z dovolené Kryštof Jahoda a za dalších deset minut zvyšoval na 3:1 z pohledu hostí Roman Diviš. 

Chvíli před ním se ještě prosadil domácí Tomáš Požár. Do druhého poločasu šli hosté s dvoubrankovým vedením, které dokázal navýšit 20 minut před koncem Martin Kolman. Domácí už v závěru zápasu jen korigovali na konečných 2:4 z jejich pohledu. 

V příštím kole B-tým přivítá v neděli 21. srpna od 16.30 hodin Počítky, tým, jež také zatím soutěží kráčí bez zaváhání. Za Bedřichovem je jen vinnou horšího skóre. 

Tělovýchovná jednota Družstevník Bory - Tělocvičná jednota Sokol Bedřichov B 2:4 (1:3)

Branky: 27. Požár Tomáš, 83. Zikmund František - 10. Hruška Josef, 20. Jahoda Kryštof, 30. Diviš Roman, 70. Kolman Martin

Rozhodčí: Ryšánek Zbyšek - Holub Radim, Švehla Marek. Delegát: Petřivý Jaroslav.

Bez karet.

98 diváků.

Sestava Bedřichova: Bartoň - Šaroun, Cabúk, Neuwirth, Lengal - Diviš, Štěpánek, Hruška, Kolman (71. Bulbakh), Albrecht, Jahoda (86. Zamazal).