Kapitán Celtiku Zamazal: Ukázali jsme obrovskou herní kvalitu!

Autor: David Kratochvíl - Středa, 23. 2023, 22.07 hod.
Fotbalisté C-týmu dokázali v úvodním kole nejnižší okresní soutěže na Jihlavsku zvítězit na horké půdě Střížova a do tabulky si proto připsali první plnotučný zisk. O další body bude soubor kolem kapitána Marka Zamazala bojovat v sobotu 26. srpna, kdy v domácím prostředí přivítá od 16.30 hodin Mrákotín, který v I. kole doma podlehl rezervě Batelova. 

V sobotu se sešla stará garda k utkání prvního kola kola IV. třídy.  Utkání se hrálo v 13 hodin  za podmínek které podle kapitána výběru Marka Zamazala nebyly úplně vhodné k vrcholovému sportování Borci Sokola Bedřichov  však byli podle něj velmi kvalitně připraveni.

"Většina týmu absolvovala vysokohorské soustředění  a tak svoji kvalitní přípravu mohli zužitkovat hned v úvodu soutěže. Díky hokejovému střídání v této soutěži byl zapas odehrán ve velmi vysokém tempu, kdy šance se střídaly na obou stranách. Kvalita v zakončení byla na kopačkách borců z Bedřichova," popsal. 

První půlku hosté vyhráli 2:0 kdy se do listiny střelců zapsal nejdřív Tomáš Grepl, který zavřel oči a ranou z boku prostřelil gólmana a druhy zápis zaznamenala velká posila a legenda Sapeli Polná Petr Barák "Domácí v druhé půli měli minimálně pět šancí na vstřelení branky, ale jejich střelecká impotence byla veliká," všiml si Zamazal.

Až v závěru utkáni se jim podařilo korigovat výsledek na konečných 1:2. "Náš tým ukázal obrovskou herní kvalitu, a to musím podotknout, že nám chyběli matadoři:  Aleš Homola, Karel Jambor, Míra  Šancl, Aleš Fleissig a také Michal Houzar. 

STŘÍŽOV - TJ SOKOL BEDŘICHOV C 1:2 (0:2)

Branky: nehlášeno - Grepl, Barák.