Kouč béčka o debaklu: Věřím, že to klukům otevřelo oči!

Autor: David Kratochvíl - Středa, 20. září 2023, 23.11 hod.
Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše v sobotu odpoledne utrpěli v rámci 7. kola I. B třídy skupiny A debakl na hřišti Pelhřimova B. Naše juniorka si z města rekordů odvezla příděl 0:10 (0:4). Už v neděli bude mít rezervní tým možnost nápravy, když doma 24. září přivítá od 15.30 hodin rezervu Kamenice nad Lipou. 

Po třech bodech doma s Leštinou na rezervu fotbalistů TJ Sokol Bedřichov čekal nečitelný soupeř z Pelhřimova. "Nakonec se ukázalo, že soupeř byl mnohem kvalitnější, než jsme čekali. Bohužel se sestava na zápas nerodila lehce, protože našemu Áčku chybělo hodně lidí ze základu a juniorka tak musela „obětovat“ hráče Áčku, které čekal důležitý zápas proti Borům," vysvětloval hlavní trenér hostí Ondřej Lapeš. 

"Na úvod jsme se drželi, než jsme dostali první branku po nešťastné teči. Snažili jsme se býti aktivní a dokázali soupeře i překvapit. Soupeř ale předvedl do konce první půle 2 pěkné akce a bylo to 3:0. Když do konce první půle padla branka na 4:0, tak už to vypadalo velmi zle," vnímal poločasové skóre kouč Bedrníků.

"Do druhé půle jsme vystřídali tři opory, z nichž jedna pro zranění a další dva hráče, aby byli k dispozici Áčku. Kluky nahradili dorostenci, kteří nastoupili poprvé za chlapi a bylo to znát. Kluci se sice snažili, ale na velmi kvalitního soupeře to bylo málo. Chtěl bych klukům poděkovat, že i přes to jeli pomoci juniorce, a věřím že to klukům v nějakých věcech otevřelo oči," přeje si trenér.

Během druhé půli se navíc zranil brankář Šána, který dochytal zápas v podstatě na jedné noze. "Je nutno říci, že jsme si v zápase „vyžrali“ všechno špatné a výsledek je ještě relativně dobrý, i když to zní hrozně," uzavírá hodnocení kouč Bedrníků.