Kouč béčka po vítězství: Kvůli koncovce jsme se s Leštinou trápili

Autor: David Kratochvíl - Středa, 13. září 2023, 22.59 hod.
Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše mají v nejnižší krajské soutěži další tři body. V 6. kole I. B třídy skupiny A na domácím stadionu v sobotu odpoledne porazili Leštinu 2:1, když se vše podstatné odehrálo během prvního poločasu. V pěti odehraných utkáních získala rezerva devět bodů a momentálně jí v průběžné tabulce patří čtvrté místo se ztrátou čtyř bodů na vedoucí Nový Rychnov. V sobotu od 15 hodin se Bedrníci představí na půdě pelhřimovské rezervy. 

"Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a dominovali. Za prvních 20 minut to mohlo být klidně 5:0, ale nakonec to bylo bohužel pouze 2 nula po trefách Štěpánka a Hrušky. Zbytek první půle jsme odehráli velmi špatně, když jsme úplně přestali běhat a přizpůsobili se soupeři. Ten v samém závěru dokázal snížit na 1:2.

Ve druhé půli se pokračovalo ve stejném duchu. Věřím, že pro oko diváka musel být zápas velkých trápením. Oba týmy toho moc nepředvedly a i přes nějakých pár náznaků na každé straně branka nepadla.

I tak si ale myslím, že naše výhra je spravedlivá. Bohužel kvůli špatné koncovce jsme se zápasem protrápili. Je potřeba si ale vzít ponaučení a se šancemi nakládat mnohem lépe, protože zápas jsme mohli poté odehrát úplně v klidu, než tomu nakonec bylo," zhodnotil duel trenér vítězů Ondřej Lapeš. 

9. 9. 2023 16:00, 6.kolo, AGADOS 1.B třída mužů,sk. A

TJ SOKOL BEDŘICHOV B - TJ LEŠTINA 2:1 (2:1)

Branky: 6. Štěpánek, 14. Hruška  - 41. Sobek. . Rozhodčí: Krejčů David – Cirhan Miloš, Masopust Václav. Delegát: Vrzáček Miroslav. Hřiště: Bedřichov. Diváků: 30.

Sestava Bedřichova:

Bartoň - Albrecht, Štěpánek, Hruška, Neuwirth, Kálay (65. Kulhánek), Lengal (84. Neubauer), Lapeš, Pokorný, Samek, Vařbuchta (77. Bulbakh).