Kouč dorostu Novický: Na jaře nechci prohrát

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 8. 2022, 23.48 hod.
Kouč starších dorostenců Jiří Novický v obsáhlém rozhovoru pro klubovou televizi bilancuje podzimní část nejen Krajského přeboru, ale také I. A třídy, kde jsou dorostenci zatím bez bodu. "U staršího dorostu mě v sezoně iritují dva zápasy. Oba domácí, prohra se Ždírcem, kde jsme ztratili jednoho brankáře a pak remíza s Okříškami, kde se zranil druhý," říká s tím, že na jaře nechce prohrát a byl by rád, kdyby byli jeho svěřenci gólově produktivní.

Rozhovor s lodivodem dorostenců se uskutečnil jen pár desítek hodin poté, co Bedrníci doma v jarní předehrávce zvládli důležitou odvetu s Lipníkem, který porazili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0, když se prosadil Ondřej Stratil. Bedrníci tak přezimují na druhém místě se ztrátou tří bodů na vedoucí Ždírec.

Na svého víkendového soupeře mají nyní tři body k dobru a lepší vzájemný zápas, protože vyhráli nejen odvetu, ale také první zápas na soupeřově půdě. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - HAJDUK LIPNÍK 1:0 (1:0)

Branka: 15. Stratil Ondřej.  Rozhodčí: Liška Zbyněk. ŽK: Nečada. Lokvenc - Čech, Ludvík, Veselý. 61 diváků.

Sestava Bedřichova: Ondruš - Pavlíček, Švaříček, Pečta, Nečada, Cáha (73. Povolný), Doskočil, Stratil, Nováček (60. Šebesta), Vařbuchta (90. Zamastil), Lokvenc.