Kouč po vítězství juniorky: V závěru už jsme byli hlavou v kabině

Autor: David Kratochvíl - Středa, 30. 2023, 01.26 hod.
Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše zvítězili v neděli odpoledne na domácím trávníku nad Antonínovým Dolem 5:2 a se ziskem šesti bodů ze tří odehraných zápasů momentálně okupují čtvrtou příčku I. B třídy skupiny A. V neděli 3. září se juniorka představí od 14.30 hodin na půdě Dobronína, který dosud také nasbíral šest bodů.

"Zápas jsme začali opět v podobném duchu, jak minulý zápas doma s Telčí. Prvních 20 minut jsme se spíše hledali. Opticky jsme ale byli lepším týmem, ale chyběla nám kvalita v útočné fázi, kde jsme situace špatně řešili. Nakonec jsme byli "odměněni" brankou hostí, kteří udeřili z ojedinělé akce. Od té doby jsme ale začali být lepší, začali jsme hrát, co jsme chtěli. Zvýšenou aktivitou jsme začali soupeře přehrávat a výsledkem bylo otočení zápasu do konce první půle na 3:1," říká kouč vítězného týmu Ondřej Lapeš.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. "Hru jsme měli zcela pod kontrolou a soupeři toho mnoho nepovolili. Sami jsme naopak 2x udeřili a bylo to rázem 5:1. sice jsme ještě mohli být produktivnější, ale s 5 vstřelenými brankami jsme spokojeni. V závěru už soupeř pouze korigoval na 5:2, kdy jsme už byli hlavou v kabině," hodnotí. 

Velmi kvalitní výkon podal člen A-týmu Pavel Štěpánek, který uprostřed hřiště tvořil hru a posílal spoluhráče do pěkných akcí. "Chtěl bych vyzvednout i výkon Pavlíčka, který na levé straně zle větral soupeře. Ale musím pochválit celý tým za odvedený výkon," řekl lodivod. 

27. 8. 2023 16:30, 4.kolo, AGADOS 1.B třída mužů,sk. A

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TJ SKLO BOHEMIA ANTONÍNŮV DŮL 5:2 (3:1)

Branky: 33. Kolman, 38. Neuwirth, 40. Lengal, 62. Havlík, 86. Pavlíček - 15. Picka, 88. Bednárik. Rozhodčí: Sýkora Tomáš – Tripal Vojtěch, Pavliš Matěj. Hřiště: Bedřichov. Diváků: 60.

Sestava:

Ondruš - Lengal (82. Kálay), Neuwirth (58. Göth Jan), Pavlíček, Štěpánek, Šaroun (46. Cabúk), Havlík, Kolman, Lapeš, Albrecht, Vorálek.