Mladší žáci ovládli turnaj o pohár předsedy KFS

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 21. 2022, 17.44 hod.

Mladší žáci TJ Sokol Bedřichov v neděli vyhráli turnaj o pohár předsedy Krajského fotbalového svazu Radka Zimy. Turnaj byl podle kouče Marka Zamazala velmi dobře organizován a slušně obsazen.

Turnaj probíhal ve dvou skupinách. Naši borci se ve skupině utkali s Humpolcem (výhra 3:2) dále vyběrem KFS U-12 (výhra 3:2) a Polnou (výhra 5:1). „Tím jsme postoupili z prvního místa a v semifinále jsme narazili na tým Vrchoviny. Tento zápas jsme vyhráli 1:0 a zaslouženě jsme postoupili do finále, kde jsme opět narazili na kluky z Polné,“ popisuje kouč Zamazal.

„I finále naši kluci zvládli na výbornou a potvrdili skvělým výkonem, že tento turnaj vyhráli zaslouženě,“ uvedl lodivod vítězů.

Finále skončilo vítězstvím Bedrníků 4:0. „K našim nejlepším hráčům patřil velmi dobře hrající gólman Matěj Brodina. Z kluků jsme měli velkou radost jak si šli za vítězstvím,“ dodal závěrem lodivod Zamazal.

Sestava vítězného týmu: Brodina, Tlačbaba,Kuchyňa, Neubauer , Novák, Hlaváček, Molák, Poul , Filip, Benda , Podliesovski,