Na úvod sezony domácí porážka juniorky s Batelovem

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 12. 2023, 09.49 hod.
Svěřenci trenéra Ondřeje Lapeše vstoupili do nové sezony porážkou. V úvodním zápase I. B třídy skupiny A podlehla juniorka doma v pátek podvečer Batelovu 2:4 (2:2). O zisk prvních bodů do tabulky nejnižší krajské soutěže se pokusí rezerva příští neděli 20. srpna, kdy v rámci třetího kola opět v domácím prostředí od 16.30 hodin přivítá Telč.

První branku viděli diváci na stadionu po čtvrthodině hry, kdy se prosadil hostující Blažek. Jenže domácí dvěma slepenými brankami dokázali v rozmezí osmi minut výsledek převrátit ve svůj prospěch, protože se prosadili v 29. minutě Pavlíček a v 37. minutě proměnil pokutový kop Pavel Štěpánek.

Do jisté míry osudnou se ukázala branka, kterou hosté srovnali stav skóre těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku.  Batelovští po změně stran přidali ještě další dva zásahy a rozhodli tím o tom, že si domů odvezou všechny body. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV B - 1.FC BATELOV

Branky: 29. Pavlíček Václav, 37. Štěpánek Pavel (pen.) - 17. Blažek Jan, 45. Beseda Ondřej, 56. Kupka Zdeněk, 75. Ehrenberger Tomáš.  Rozhodčí: Bouda Josef - Zamastil Ondřej, Zsihovics Tomáš. ŽK: Hruška, Havlík, Čekal. 55 diváků.

Sestava Bedřichova: Bartoň - Albrecht, Cabúk, Tesař, Homola, Hruška, Kálay (46. Havlík), Neuwirth (69. Göth Jan), Pavlíček, Samek, Štpánek (77. Mašek).