Nechcete zmeškat zápas? Stáhněte si upozornění do mobilu

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 19. 2022, 13.02 hod.
Nechcete zmeškat ani jeden domácí zápas A-týmu? Pak tahle novinka je určená přesně pro vás. Připravili jsme rozpis všech zápasů, které první tým čekají v rámci odvetných bojů v I. A třídě. Vy musíte udělat jediné soubor si stáhnout z klubového webu přímo do Google kalendáře a uložit si ho. 

Pak už budete mít všechny jarní duely uloženy a vždy vám v dostatečném předstihu přijde upozornění přesně podle toho, v jakém časovém intervalu si to budete přát. "Po posledním domácím zápase proti Herálci několik fanoušků reagovalo, že zápas nestihli, protože o něm nevěděli. S novinkou, kterou nyní nabízíme, se to už nemůže stát. Kdo nechce upozornění, stačí mu jako dopisud sledovat sociální sítě klubu a také web, kde o všem informujeme také s dostatečným časovým předstihem," řká k tomu marketinogvý pracovník klubu David Kratochvíl s tím, že postupně vygeneruje soubory pro všechny týmy klubu včetně mládeže.  

Nyní jsou na webu k dispozici soubory nejen pro A-tým, ale i pro juniorku, Krajský přebor dorostu a I. třídu dorostu. U ostatních celků s generováním čekáme na oficiální potvrzení rozpisu jarní části soutěže od Krajského, respektive Okresního fotbalového svazu v Jihlavě. Jde o Krajský přebor starších i mladších žáků a také C-tým, který hraje III. třídu Jihlavska. 

A protože víme, že náš klubový web sledují i fanoušci ostatních oddílů v soutěži, mohou si upozornění stáhnout i oni, ale soubor je bude upozorňovat na všechny zápasy daného kola, protože není v našich silách vytvářet data pro každéhosoupeře zvlášť. 

Zápasy A-týmu TJ Sokol Bedřichov ke stažení přes mobil či PC zde

Zápasy klubů I. A třídy skupiny B, sezona 2022/2023

Zápasy B-týmu TJ Sokol Bedřichov ke stažení přes mobil či PC zde

Zápasy KP dorostu TJ Sokol Bedřichov ke stažení přes mobil či PC zde

Zápasy I. třídy dorostu TJ Sokol Bedřichov ke stažení přes mobil či PC zde