Některé akce byly oku lahodící, chválí Uhlíř mladší přípravku

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 6. 2023, 00.05 hod.
Dva zápasy v rozmezí několika málo dní prožili v minulém týdnu i fotbalisté mladší přípravky, konkrétně kategorie U 2015. Nejdříve zavítali na půdu Velké Bíteše, kde se utkali i s Velkým Meziříčím. Následoval  další dvojzápas, a to v neděli, kdy svěřenci trenéra Jana Uhlíře poměřili síly postupně s Havlíčkovým Brodem a Vrchovinou. 

 Bedřichovští nejprve zavítali na půdu Velké Bíteše, kde se nejprve utkali s Velkým Meziříčím. Oba zápasy se probíhaly ve velkém a hlavně bojovém tempu. Ani jeden tým si nedaroval kousek hřiště. Ale i přesto kluci dokázali oba týmy porazit stejným rozdílem 4:2 a vezou si domů cenné vítězství od silných soupeřů.

"Klukům musím poděkovat za bojovnost. Důkazem byla spousta slz během zápasu. Na  konci jsme byli ale šťastnější a zaslouženě oba zápasy vyhráli," řekl po zápasech kouč vítězů Jan Uhlíř. 

V neděli následoval zápas proti Havl. Brodu a Vrchovině. "Do Brodu jsme jeli s vidinou prodloužení série výher i proti houževnatému Brodu. A to se také dařilo. Po velkém boji a spoustě branek jsme zdolali Brod 11:8. Do druhého zápasu jsme nastoupili proti Vrchovině, která nastoupila se 6 hráči. Kluci si s chutí zastříleli a vyhráli jsme 22:3.Soupeř si zaslouží respekt.

I za takového výsledku to Vrchovina nevzdala a hrála aktivně až do úplného konce. Naše kluky musím pochválit, že se snažili více kombinovat a někde akce byli lahůdkou pro divácké oko," pochválil své svěřence lodivod Uhlíř.