Novinka: Startuje videoprojekt Buď s Bedrem

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 18. 2022, 00.36 hod.
Fanoušci fotbalistů TJ Sokol Bedřichov budou moci být svému týmu zase o něco blíže, respektive budou tak blízko, jak jen to jde. Příznivci klubu, který v letošním roce slaví století od svého založení, budou mít totiž prostřednictvím klubové televize jedinečnou možnost nahlédnout do dění v klubu přímo až pod pokličku a nasají i unikátní fotbalovou atmosféru a emoce. Startuje totiž nový videoprojekt "Buď s Bedrem."

"Vnímáme s nadšením stále strmě stoupající čísla nejen návštěvnosti oficiálních internetových stránkách, ale také na všech platformách v rámci klubových kanálů na sociálních sítích. Fanouškům i celé fotbalové veřejnosti chceme dát možnost nahlédnout do klubového zákulisí, prožít jedinečné okamžiky, společně s hráči a funkcionáři fotbalového oddílu," vysvětluje David Kratochvíl, marketingový manažer klubu vznik nového videoprojektu.

"Chceme dokázat, že i v prostředí ryze amatérského sportu, se dají dělat projekty, které fanoušky baví prakticky jen v profesionálním oddíle, kde k tomu mají vyčleněný počet pracovníků a špičkovou techniku. Na Bedru chceme zkusit něco podobného, ale pochopitelně v rámci našich možností," dodává.

Premiérový díl nese název Bedrníci on tour. Jde o nekomentovaný pohled na zápas Bedrníků v Nedvědicích a všechno to, co se kolem něj pochopitelně točilo.