Novinka ve fanshopu: Fandi v dresu A-týmu i s autogramy hráčů

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 13. 2022, 22.51 hod.

Už tak široká nabídka klubového fanshopu se rozrůstá o další cenný artikl. Příznivci fotbalového oddílu TJ Sokol Bedřichov si mohou ještě před Vánoci zajistit skvělý dárek pro sebe a nebo své blízké pod stromeček. Nově si je možné objednat bedrníkovský dres adidas, který nosí hráči A-týmu při domácích zápasech v aktuální sezoně 2022/2023.

Vyrobený je z měkkého a savého materiálu AEROREADY, který je pohodlný a zároveň udrží tělo v suchu. Vlevo na hrudi je logo klubu formou precizního potisku, stejně jako logo výrobce dresu a partnera klubu společnosti Dafeplast.

„Jsme hrdí, že ve spolupráci se společností adidas můžeme nabídnout originální domácí dres A-týmu také všem našim fanouškům, a to ještě za skvělou cenu. Na zadní stranu dresu je možné vytisknout jméno i číslo na přání,“ vysvětluje David Kratochvíl, marketingový pracovník klubu.

Základní cena dresu je 600 korun. Jako bonus je možné dres nechat podepsat všemi hráči A-týmu. Případný potisk zadní strany dresu se kalkuluje zvlášť podle požadavků objednatele. Dresy jsou skladem. Poštou jsou k dodání do týdne od zaplacení vytvořené objednávky.

Ve fanshopu je v této chvíli k dispozici klubová šála, trička, výroční víno, kniha mapující století fotbalového oddílu a další artikly. K zakoupení jsou během fotbalových zápasů na hřišti v bufetu a nebo se dají objednat emailem: kratochvil@myjsmebedr.cz