Podruhé za sebou doma bez branek

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 28. 2024, 20.46 hod.
Bedrníci podruhé v řadě na vlastním stadionu vyšli gólově naprázdno. Dál sice drží domácí neporazitelnost, ale s Měřínem do tabulky I. A třídy připsali v neděli jen bod za bezbrankovou remízu. Oba týmy dohrávali závěr utkání o deseti. Za domácí byl vyloučen po druhé žluté kartě krajní záložník Dan Tesař. Svěřenci kouče Jana Götha se představí v příštím kole v Želetavě. Zápas na půdě týmu z Třebíčska začíná 4. května v 16.30 hodin. 

Čistě při pohledu do tabulky byl jasným favoritem před nedělním vzájemným duelem s Měřínem Bedřichov, protože oba celky dělilo 18 bodů. Jenže hosté na jaře opět prokazují, že se jim druhá polovina sezony výsledkově i herně daří lépe a stoupají tabulkou. 

Aktuálně okupují šestou příčku a už po deseti minutách se mohli dostat do vedení. Jenže tvrdá střela z hranice vápna šla naštěstí doprostřed brány, kde stál připravený Bartoň. Další střela na domácí svatyni přišla po 25 minutách, ale ani tentokrát gólman Bedrníků neměl problémy. 

Domácí o sobě dali poprvé vědět po půlhodině hry, kdy se ve vápně po spolupráci s Divišem uvolnil Tesař, ale jeho střela skončila mimo bránu. Pět minut před půli poslal míč nad branku Dvořáček, který pálil po centru Doška. 

Po hodině hry se v jediné gólovce objevil Tesař, ale na malém vápně trefil míčem gólmana a Diviš už se k dorážce pořádně nedostal. Závěr zápasu byl velmi emotivní. Padly dvě červené karty. Vždy po dvou žlutých napomenutích a po jedné na každé straně. Domácí hráli přesilovku jen pět minut, protože následně byl vyloučen krajní záložník Tesař. 

Stejně jako před dvěma týdny doma v derby s Lukami nad Jihlavou, ani tentokrát branka nepadla a soupeři si proto oba do tabulky připsali po bodu.  

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TJ JISKRA MĚŘÍN 0:0

Rozhodčí: Maar Michal – Šimek Milan, Janovský Aleš. Hřiště: Bedřichov. Diváků: 137.