Snová čtvrthodinka se v Budišově změnila ve zbytečné drama

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 24. 2024, 21.06 hod.
Svěřenci Jana Götha zvládli vítězně vstup do jarní části I. A třídy skupiny B a dál zůstávají na čele tabulky. V Budišově - Náramči v neděli odpoledne zvítězili těsně 3:2 (3:2). Přitom po první čtvrthodině A-tým na půdě mančaftu z Třebíčska vedl 3:0 a první půlhodinu měl zápas bez problémů pod kontrolou. Pak ale Bedrníci polevili a soupeř se během čtyř minut dostal na rozdíl jedné branky ve skóre. Po přestávce už ale žádná branka nepadla. V sobotu 30. března hostí Bedrníci doma od 15.30 hodin HFK Třebíč. 

Hosté v Budišově potvrdili trend ze zimní přípravy, kdy jim opět vyšel famózním způsobem vstup do utkání. Nejdřív v deváté minutě Tesař uvolnil na hranici vápna Neuwirtha, který poslal svůj tým přesnou střelou do vedení. Domácí brankář se za projektilem jen ohlédl. 

Tři minuty na to Jakub Göth našel přesným centrem rychlonohého Vorálka, který se uvolnil přes obránce a domácí brankář si jeho střílený centr srazil do sítě - 2:0. Za další tři minuty už to bylo o tři branky, když Homola ve vápně sklepl na Diviše, který se nemýlil a zvýšil rozdíl ve skóre. 

Domácí se k první střele na bránu dostali až po 35 minutách hry, kdy se do úniku dostal Mors Toufik a prostřelil Tesaře. Za čtyři minuty se stejná hráč radoval z kontaktní branky z přímého kopu. V 57. minutě kapitán Bedrníků Diviš nepropálil budišovského gólmana a stejný hráč nechal vyniknout Bajera i po hodině hry, kdy reflexivně zlikvidoval jeho dorážku z malého vápna. 

Pak se zaskvěl bedřichovský Bartoň, který vykopl gólovku Toufika. Pak se po standardce neprosadil v gólové příležitosti Došek, jenž zamířil těsně vedle brány. Ve zbytku hracího času už žádná branková příležitost k vidění nebyla. 

24. 3. 2024 15:00, 16.kolo, SportFotbal 1.A třída mužů, sk.B

FC BUDIŠOV - NÁRAMEČ - TJ SOKOL BEDŘICHOV 2:3 (2:3)

Branky: 36., 40. Toufik - 9. Neuwirth, 12. Vorálek, 16. Diviš. Rozhodčí: Maar Michal – Myška Roman, Šabacká Lucie. 120 diváků

Sestava Bedřichova:

Bartoň - Vorálek - Jakub Göth, Mareš, Vodička, Dvořáček (46. Štěpánek) (75. Hruška) - Homola (90. Pokorný), Došek (83. Šaroun), Neuwirth, Tesař - Diviš.