Starší přípravka: Nejdřív prohra s Chotěboří, pak vítězný pokřik po Bystřici

Autor: David Kratochvíl - Čtvrtek, 26. 2023, 07.28 hod.
Fotbalisté starší přípravky sehráli o víkendu další dvojutkání v rámci Krajského přeboru. Nejdříve na vlastním stadionu nastoupili proti Chotěboři a v součtu prohráli 9:19, ale v následném dvojduelu zvítězili svěřenci Karla Jambora 9:7 a 8:6. "V sobotu 28. října nás čeká poslední dvojutkání v rámci KP, tentokrát hrajeme v Jihlavě( Na Stoupách) proti FKM Vysočina a Polná. Na utkání se všichni velice těšíme a doufáme, že nás v hojném počtu přijdou povzbudit naši fanoušci. První utkání začíná v 9 hodin," zve fanoušky na zápasy Jambor.

V sobotu 21. října  odehrála starší přípravka TJ Sokol Bedřichov další dvě utkání v rámci KP. První zápas jsme sehráli proti Chotěboři a v součtu dvou utkání jsme prohráli 9:19. Sice výsledek vypadá děsivě, ale hráli jsme opravdu s kvalitní soupeřem a i herně se kluci velice zlepšují.

"Ve druhém utkání jsme nastoupili proti Bystřici nad Pernštejnem, na prvním hřišti jsme vyhráli 9:7, branky : Daniel Indra 5, Dominik Kliner 2, Jan Karafiát a David Mrkvička. Na druhém hřišti jsme také zvítězili, tentokrát 8:6, branky : Tobiáš Kubát 4, Sam Štorek, Nik Štorek, Štěpán Morkus a Ondřej Mezera. Všichni tři trenéři se jednotně shodli, že kluci konečně zahráli podle našich představ. K vidění bylo spoustu pohledných akcí a krásné branky," uzavřel hodnocení utkání Jambor.