Starší žáci ztrácí na lídra po výhře v derby dál jen bod

Autor: David Kratochvíl - Středa, 2. 2022, 22.48 hod.
Starší žáci podzimní derniéru v Krajském přeboru zvládli na výbornou. V sobotu dopoledne dokázali na hlavním hřišti porazit v derby Polnou 3:1 a udrželi tak nejtěsnější možný kontakt s lídrem tabulky nejvyšší krajské soutěže. Do jarních bojů půjdou svěřenci Vratislava Cvacha s jednobodovou ztrátou na Chotěboř, která jako jediná Bedrníky dokázala na podzim porazit. Navíc na jeho hřišti.  

"Dle předpokladů hosté nakopavali celý první poločas míče na útočníky, čímž si vytvořili pár šancí. Bylo to však velmi nefotbalové. Naštěstí kluci se s tím dokázali vypořádat. Nezvykle jsme měli tentokrát tři zranění během hry, dvakrát díky vysoké hře nohou hostů. Dokázali jsme se s tím vypořádat," uvedl kouč domácího celku Vratislav

"Kluci předvedli velmi dobrý výkon. Škoda, že jsme neproměnili tři šance v první polovině hry. Měli bychom pak snadnější průběh hry. Potvrdili jsme dobrou formu, a to šestým vítězstvím v řadě za sebou," uzavřel hodnocení po vítězném duelu kouč starších žáků Bedřichova.

TJ SOKOL BEDŘICHOV - FC CHOTĚBOŘ 3:1 (1:0) 

Branky: 14. Kubát Jakub, 63. Šilhart Filip (pen.), 74. Grigoryan Arman - 71. Sedmík Vítězslav. Rozhodčí: Daniel Hanzl. 51 diváků.

Základní sestava Bedřichova:

Jílek, Schwarz, Ondruš, Poul, Novotný, Šilhart, Grigoryan A., Grigoryan T., Duchoň, Vacek, Batkhuu.