Vítězství v Borech řídil dvěma trefami kapitán Roman Diviš

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 21. 2024, 22.03 hod.
Fotbalisté A-týmu TJ Sokol Bedřichov zvítězili v neděli odpoledne v rámci 20. kola I. A třídy skupiny B na hřišti Borů 2:1 (2:0) a v tabulce druhé nejvyšší krajské soutěže jsou jen o skóre za vedoucími Šebkovicemi. O obě branky Bedrníků se na hřišti týmu ze Žďárska postaral kapitán Roman Diviš, který vstřelil v 18 odehraných duelech už 21 gólů a vede průběžnou tabulku střelců této soutěže. V příštím kole se Bedrníci představí doma. V neděli 28. dubna přivítají od 16.30 hodin Měřín.  

Svěřenci kouče Jana Götha vstoupili do utkání dobře, vytvořili si územní převahu a soupeř, který se soustředil hlavně na defenzívu, inkasoval poprvé po výstavní trefě šajtlí z kopačky Romana Diviše. Ten tím pádem vstřelil už svůj dvacátý gól v sezoně. Ani po inkasované brance se obraz hry nezměnil a sedm minut před přestávkou po přihrávce Štěpánka to byl znovu Diviš, kdo mířil přesně a posunul Bedrníky do dvoubrankového vedení. 

Po přestávce se ale obraz hry prakticky úplně otočil, byli to domácí, kdo převzal taktovku a otěže nad utkáním. Po hodině hry snížil po chybě defenzívy Viliš, jenž udělal i kličku Šánovi a poslal míč do prázdné brány. Domácí se tlačili za vyrovnáním, pomohla jim i střídání, ale druhou branku vsítit nedokázali, byť i v nastavení mohli nakonec z duelu uzmout bod, ale Šána byl proti, proto si Bedrníci z tohoto zápasu připisují tři body a celkově už 14 vítězství v sezoně. 

TJ DRUŽSTEVNÍK BORY - TJ SOKOL BEDŘICHOV 1:2 (0:2)

Branky: 60. Viliš - 12.,38. Diviš. Rozhodčí: Zsihovics Tomáš – Čížek Jan, Myška Roman. Delegát: Bulička Antonín. Hřiště: Bory. Diváků: 100.

Sestava Bedřichova:

Šána - Štěpánek, Göth Jakub, Vodička, Dvořáček (46. Šaroun) (77. Pavlíček), Mareš - Vorálek (87. Kolman), Došek (90+3 Kulhánek), Neuwirth, Tesař - Diviš.