Bedrníci vyrazili na soustředění, bydlení našli ve mlýně

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 24. 2023, 21.51 hod.

Bedrníci vyrazili v pátek dopoledne na herní a kondiční soustředění. Na Pelhřimovsku stráví celý poslední únorový víkend. Zajímá vás, jakou náplň svým svěřencům připravil hlavní trenér Jan Göth?

Kádr nominovaný na soustředění se sešel už v pátek dopoledne na hlavním stadionu. Následoval výběh do okolí a společný oběd v restauraci Jihlavský parlament.

Poté hráči včetně realizačního týmu odjeli do Pelhřimova, kde je čekala první tréninková jednotka na umělé trávě. Následoval přesun do deset kilometrů vzdálené Dobré Vody, kde tým našel víkendové zázemí v Hánově mlýně.

Hráči mají k dispozici i kompletní zázemí pro regeneraci včetně sauny. V osobním volnu se oblíbenou zábavou staly šipky nebo stolní tenis. Obědy a večeře v pátek i v neděli má tým zajištěn v pelhřimovské restauraci Střepina.

V sobotu po společné snídani čeká na hráče výběh do okolních kopců Hánova mlýna a poté odjezd na oběd do Pelhřimova. Následovat bude regenerace a odpočinek a také kratší výlet do Pelhřimova před večerním zápasem v rámci druhého kola Bernard cupu.

Bedrníci od 18 hodin poměří síly s fotbalisty ze Štoků (I.A třída, skupina A). Hraje se opět na umělé trávě v Humpolci. Poté tým odjíždí zpět do Hánova mlýna, kde hráče čeká společná večeře a volný program.

V neděli po společné snídani čeká na mužstvo ještě jedna tréninková jednotka na umělé trávě v Pelhřimově a také společný oběd. Poté už se tým vypraví zpět do Jihlavy. Kádr na soustředění ale není kompletní, ze zdravotních důvodů či plnění neodkladných pracovních povinností se čtyři hráči trenérovi na poslední chvíli museli omluvit.