Domácí vítězná série skončila prohrou s Měřínem

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 15. 2023, 00.04 hod.
Teprve druhou porážku v sezoně na domácím hřišti zaznamenali svěřenci Jana Götha. V  neděli odpoledne podlehli Měřínu 1:3 (0:1). Hosté prodloužili svou vítěznou sérii, naopak domácí o svou sérii bez porážky před vlastními fanoušky přišli. Už ve středu 17. května nastoupíme doma opět. Tentokrát vyzveme v dohrávce lídra tabulky FŠ Třebíč. Zápas začíná v 17.30 hodin.

Za vytrvalého deště vstoupili lépe do utkání hosté. Už v páté minutě si vypracovali první příležitost, ale střela skončila mimo bránu Bartoně a z následného rohového kopu se žádné nebezpečí pro domácí svatyni nenarodilo. 

Prakticky z protiútoku nacentroval z křídla agilní Hruška přesně na Pokorného, jehož střela skončila metr vedle levé tyče měřínské branky. Za další dvě minuty střílel Homola z otočky nad. Skóre se poprvé v zápase měnilo po čtvrthodině hry, kdy skrumáži a odrazech ve vápně domácích poslal míč do sítě Pololáník. Domácí sice zkoušeli u hlavní rozhodčí reklamovat hru rukou před dosažením branky, ale marně  - 0:1.

Hosté do Jihlavy přijeli výborně takticky připravení. Domácím nedávali prostor k rozehrávce, natož k postupnému útoku a s dlouhými nakopávanými balóny si hostující defenzivní čtveřice věděla pokaždé rady. Dvě minuty před přestávkou mohli hosté vedení navýšit, ale po centru na zadní tyči jeden z hráčů Měřína poslal míč vedle pravé tyče.

Hned po přestávce se kopala penalta. Hlavní rozhodčí ji nařídila po faulu Vodičky a Krčál se nemýlil - 0:2. Domácím se v zápase příliš nedařilo a deset minut před koncem inkasovali z kopačky Rouse potřetí. V závěru alespoň korigoval výsledek na 1:3 z pohledu Bedřichova Tesař. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TJ JISKRA MĚŘÍN 1:3 (0:1)

Branky: 88. Tesař Dan - 17. Pololáník Lukáš, 49. Krčál Daniel (pen.), 80. Rous Dominik.  Rozhodčí: Soukupová Věra - Landsman David, Dvořák Miloš. ŽK: Göth Jakub - Polanský. 103 diváků.

Sestava Bedřichova: 

Bartoň - Vorálek (46. Vodička), Jakub Göth, Mareš, Dvořáček (75. Kolman) - Homola, Diviš, Pokorný, Hruška, Tesař - Došek.