Gólová smršť v Rudíkově rozhodla

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 10. září 2022, 23.08 hod.
Fotbalisté juniorky TJ Sokol Bedřichov prohráli první zápas na hřišti soupeře v této sezoně. Nováček nejnižší krajské soutěže prohrál na hřišti aktuálně vedoucího týmu tabulky vysoko 1:6, když po poločase byl stav vyrovnaný 1:1. Hosté inkasovali pět branek v poslední půlhodině hracího času. 

Bedrníci do zápasu nevstoupili vůbec dobře. Domácí totiž už po dvou minutách vedli. Za hosty sice dokázal kontrovat sedm minut před půlí Kolman, ale to bylo z gólové produkce týmu z krajské metropole vše.

I když nic nenasvědčovalo tomu, že by svěřenci hrajícího trenéra Ondřeje Lapeše, měli domů odjet s vysokou porážkou, přišla závěrečná půlhodina, během které skončilo za zády gólmana Bartoně hned pět balonů.  K zápasu se ohlasy aktérů utkání vrátíme tradičně v průběhu nadcházejícího pracovního týdne. 

FK RUDÍKOV - TJ SOKOL BEDŘICHOV 6:1 (1:1)

Branky:  2. Pažourek Josef, 61. Malec Pavel, 66. Doležal Lukáš, 79. Pažourek Josef, 86. Havlín Martin, 87. Malec Pavel - 38. Kolman Martin. Rozhodčí: Ryšánek Zbyšek - Podoba Tomáš, Cymorek Matyaš. ŽK: Doležal - Lengal. 86 diváků.

Sestava Bedřichova: 

Bartoň - Pokorný, Jahoda, Albrecht, Lapeš, Lengal, Hruška, Neuwirth, Došek, Bulbakh, Kolman.