Já na bráchu, brácha na mě a legendy jsou dál na špici tabulky

Autor: David Kratochvíl - Středa, 6. září 2023, 21.20 hod.
V neděli hostily legendy fotbalu na Bedřichově soupeře ze Smrčné a i ve třetím zápase nové sezony v nejnižší okresní soutěži si připsaly tři body. Zvítězily 3:1 (2:0) a společně s Hodicemi ještě neztratily ani jeden bod. V neděli 10. září přivítá C-tým na svém hřišti rezervu Kostelce. Zápas má výkop v 16 hodin.

Na domácím stadionu se odehrával velmi kvalitní zápas před početným publikem. Za zmínku stojí  především kombinace našich matadorů bratrů Kocmánků, když několikrát v utkání to bylo já na bráchu, brácha na mě. "Velmi kvalitní výkon předvedl Michal Vaňkát který neúnavně piloval lajnu a byl strůjcem další výhry našeho týmu," ocenil spoluhráče v základní sestav Marek Zamazal. 

"Všichni naši borci ukázali, že i v pokročilém věku se da hrát atraktivní fotbal pro fanouška. Vyzdvihl bych akci z druhé půle, kdy po kombinaci Bratří v triku, Grepla, Paulika a Cvacha se míč dostal po skvostném centru Vráti Cvacha do vápna kde se opřel do míče s lehkosti hrající Jambor Karel a ze vzduchu míč umístil kopem zvaný nůžky přesně k tyči. Nedal šanci juniorskému reprezentantovi Ukrajiny a vsítil nejhezčí gól sezóny," uzavřel hodnocení kapitán domácího týmu.

  Borci Sokola si připsali další 3 body a okupují vedoucí příčky soutěže.

3. 9. 2023 16:00, 3.kolo, IV. třída mužů

TJ SOKOL BEDŘICHOV C - TJ SOKOL SMRČNÁ 3:1 (2:0)

Branky: 11. Vaňkát, 43. Pavlíček, 70. Jambor - 69. Burdyka. Rozhodčí: Gavallér Filip. Hřiště: Bedřichov. Diváků: 30.

Základní sestava Bedřichova: Ondruš - Cvach, Kocmánek Pavel, Kocmánek Petr, Vaňkát, Zamazal, Jambor, Paulík, Barák, Poul, Grepl.