Kouč rezervy po výhře: Rozdílovým hráčem byl jednoznačně Diviš

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 21. 2023, 22.44 hod.
Hráči B-týmu mají v nové sezoně první vítězství. Juniorka porazila v neděli odpoledne doma Telč 3:2 a po prohře o minulém víkendu s Batelovem se dostala na průběžné osmé místo. V neděli 27. srpna nastoupí naše béčko doma proti Antonínovu Dolu. O hodnocení vítězného utkání jsme po duelu s Telčí jsme požádali kouče Ondřeje Lapeše.

Trenére, souhlasíš, že v prvním poločase jsme viděli v nadsázce dva týmy Bedřichova? Zatímco vstup do zápasu se nepovedl, v závěru jste musel být spokojený?

V první půli jsme nezačali úplně optimálně a nebyli jsme schopni zachytit tempo Telče. Výsledkem byla vedoucí branka Telče, která využila nedůrazu v obraně po standardní situaci. Poté jsme si řekli něco k rozestavení a od 25.minuty jsme hru vyrovnali a začali být lepším týmem. Začali jsme se dostávat do pěkných kombinací a do zakončení. Výsledkem toho bylo, že jsme v závěru utkání otočili, když proměnil penaltu Kolman a v samém závěru po krásné akci otočil utkání Diviš.

Souhlasíš, že vstup do druhé půle vyšel opět lépe soupeři?

Ve druhé půli začala Telč a aktivněji a my se více stáhli do defenzivy. Nehráli jsme co jsme chtěli, ale Telč se naštěstí do tolika šancí nedostávala. Nicméně jsme stála hrozili z brejků a jeden proměnili, když se opět vydařenou akcí projevil Diviš. Bohužel soupeř za pár minut snížil na 3:2 a opět začalo být horko, a to se netýkalo jen počasí. Nakonec jsme zápas zvládli pohlídat a získat velmi cenné 3 body, protože Telč byla velmi kvalitní a nepředpokládám, že nebude jen tak rozdávat body.

Byl Roman Diviš, kapitán A-týmu, rozdílovým hráčem?

V utkání bych chtěl vyzdvihnout hlavně Diviše, který byl jednoznačně rozdílový hráč. K němu se přidal kvalitním výkonem Lengal. Nicméně celý tým zaslouží pochvalu, počasí bylo náročné, soupeř těžký a 3 body doma, takže spokojenost.