Mladší dorostenci vedli 3:0, přesto body domů odvezl soupeř ze Štoků

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 5. září 2023, 22.12 hod.
Mladší dorostenci vedli v sobotu dopoledne doma nad soupeřem ze Štoků po 27 odehraných  minutách už o tři branky. Přesto se nakonec z vítězství radoval soupeř, který do poločasu snížil na rozdíl dvou branek a po přestávce čtyřmi přesnými zásahy dokonal výsledkový obrat na konečných 5:3. Štoky tím pádem zvítězily i v druhém zápase v této sezoně I. A třídy skupiny A a vedou o skóre tabulku před Kamenící nad Lipou. Svěřencům Marka Zamazala patří průběžná čtvrtá pozice. 

"Sehráli jsme velmi dobré utkání. Po krásných akcích jsme vedli 3:0  a byli jsme stále nebezpeční. Hosté v 35 minutě vystřídali tři hráče a do konce poločasu se dostali zpátky do hry, když snížili na  3:1. My jsme v půli udělali celkem pět změn," shrnul první poločas kouč mladších dorostenců Marek Zamazal.

"Je pro nás důležité, abychom dokázali rozprostřít zátěž na všechny stejně. Druhá půle z naši strany už nebyla taková, jakou bychom si představovali. Trošku nám došel dech hlavně ve středu hřiště. Po našich chybách v zadních řadách soupeř srovnal na 3:3 a v závěru utkání překlopil misky vah na svoji stranu a zvítězil 5:3. Naše kluky chválím za přístup a fotbalovost, kterou předváděli.  Soupeři gratuluji ke 3 bodům," uzavřel hodnocení kouč domácího výběru.

V příštím čtvrtém kole se Zamazalovy hoši představí na půdě Velkého Beranova, který o víkendu doma porazil 3:2 Rantířov a má stejně bodů jako jejich nedělní soupeř. Dorostenecké sousedské derby má na půdě soupeře výkop ve 13 hodin. 

2. 9. 2023 10:00, 3.kolo, SportFotbal-1.třída dorostu, sk. A

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TJ SOKOL ŠTOKY 3:5 (3:1)

Branky: 11.,27. Henzl, 23. Doucha - 29. vlastní, 55.,65.,83., Koutek, 87. Bernard. Rozhodčí: Hanzl Daniel. Hřiště: Bedřichov. Diváků: 80.

Sestava Bedřichova:

Jílek - Schwarz (46. Blažek), Zamazal, Doucha, Grigoryan T. (46. Novotný), Henzl, Kubát, Ondruš (46. Duchoň), Pacholík (46. Poul) Pípa (46. Nedoma), Grigoryan A.