Mladší žáci mají nejlepší útok v Krajském přeboru

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 23. 2022, 15.34 hod.
Mladší žáci mají za sebou deset zápasů v Krajském přeboru. V nich dokázali nastřílet celkem 74 branek, což činí téměř 7,5 branky na utkání. Svěřenci trenéra Marka Zamazala se přitom pyšní i třetí nejlepší defenzivní činností. Ve stejné porci zápasů inkasovali 18 branek. Jen o tři víc než aktuální lídr z Pelhřimova, který dál vede tabulku o jediný bod. Žáci se podzimní částí nejvyšší krajské soutěže rozloučí v sobotu 29. října, kdy na domácím stadionu přivítají od 11 hodin Polnou. 

"Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když v 2 minutě jsme dali vedoucí branku. Soupeř hrozil z brejků. Jeho útočný štít byl velmi nepříjemný a důrazný. Trvalo nám 15 minut než jsme pochopili jak zvládat souboje,“ míní hostující kouč Marek Zamazal.

„Po první poločase byl stav 2:2, když jsme v poslední minutě prvního poločasu nedali penaltu. Klukům jsem říkal, že jedině poctivou prací na hřišti dokážeme zápas zvládnout a vyhrát. a To se do puntíku vyplnilo," dodal trenér žáků. 

„Druhá půlka byla zcela v režii našich kluků, vyhráli jsme zaslouženě, ale soupeři patří uznání za předvedenou hru především v první půli. Za zmínku stojí 6 samostatných nájezdů bez vstřelené branky. Nevadí, nakonec to tam padlo a kluci zaslouží velikou pochvalu. Jsem na ně hrdý, jak tvrdě pracovali celých 70 minut,“ uzavřel hodnocení kouč vítězů.

SFK VRCHOVINA - TJ SOKOL BEDŘICHOV 2:6 (2:2)

Branky: 12. Koudelka Jakub, 18. Tatíček Vlastimil - 2. Cozonac Kristian, 27. Filip Tadeáš, 59. Cozonac Kristian, 61. Cozonac Kristian, 68. Benda Patrik, 69. Poul Lukáš. Rozhodčí: Landsman. 70 diváků.

Základní sestava Bedřichova: Brodina - Benda, Hlaváček, Novák, Cozonac, Lhotka, Neubauer, Tlačbaba, Kuchyňa, Filip, Poul.