Mladší žáci si vyšlápli doma na lídra z Polné

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 22. 2023, 22.52 hod.
Po prohře v Pelhřimově (1:2) se mladší žáci v nadstavbě A skupiny Krajského přeboru představili poprvé v domácím prostředí. V sobotu dopoledne si vyšlápli tehdy ještě na vedoucí Polnou, která v předchozích dvou odehraných utkáních vyhrála v Nedvědicích (8:0) a hned týden na to také v Pelhřimově (4:0). Takže ani v jedno z duelů neinkasovala branku a pokaždé brala plnotučný tříbodový zisk. 

"Mohli jsme konečně odehrát své mistrovské utkání na našem stadionu. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější , důraznější v osobních soubojích. Zápas jsme rozhodli už v prvním poločase, když jsme ho vyhráli 3:0 a soupeře jsme téměř nepustili do žádné šance," ocenil kouč domácího výběru Marek Zamazal.

Druhá půle  se odehrávala ve stejném trendu jako první, ale  s tím rozdílem že soupeř se dostával do více šancí. "Naši kluci chtěli útočit a zapomínali na zadní vrátka.  Celkový výsledek utkání je 6:1, ale nutno dodat ze kluci z Polné si dali dva góly bez našeho přičinění. Z naši strany zaslouží pochvalu Kirill Podljesovsky, Štěpán Neubauer a kapitán týmu Tomáš Tlačbaba. Nesmím zapomenout na velmi dobrý výkon našeho brankáře Matěje Brodiny, který vynikal bezchybnou rozehrávkou. Přístup k zápasu byl od všech hráčů velmi dobrý. Pochvala patří všem," uzavřel hodnocení kouč vítězného výběru.

KP ml. žáků-nadstavba sk.A, 4. kolo

TJ SOKOL BEDŘICHOV - SLAVOJ POLNÁ 6:1 (3:0)

STŘELCI: 9. Filip Tadeáš, 26. Tlačbaba Tomáš, 3. Vomela Patrik (vl.), 50. Podljesovskyj Kirill Serhijovyč, 62. Vácha Michal, 65. Matula Vítek (vl.) - 51. Strnad Přemysl. Rozhodčí: Čížek. 27 diváků.

Základní sestava Bedřichova: Brodina - Benda, Filip, Hlaváček, Tlačbaba, Lhotka, Molák, Vácha, Neubauer Novák, Podljesovskyj Kirill Serhijovyč. Střídali: Poul, Cozonac, Cvrk, Hes, Diviš, Jungman.