Mladší žáci v derby přetlačili Polnou

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 29. 2022, 21.30 hod.
Mladší žáci ve svém posledním vystoupení v Krajském přeboru v sobotu dopoledne přemohli v derby Polnou. Zvítězili 3:2 a zimní přestávku opanují na průběžné druhé pozici, když končí o bod za vedoucím Pelhřimovem. Pro svěřence Marka Zamazala se přitom zápas nevyvíjel vůbec dobře, když po 25 minutách jeho družina prohrávala už 0:2. 

Po půlhodně hracího času ale dokázal snížit poul a po přestávce se dokázal dvěma brankami prosadit střelec Cozonac a překlopil výsledek na stranu Bedrníků. V závěru měly oba mančafty šanci vsítit branku, ale skóre zápasu se už nezměnilo. 

"Vstup do zápasu nebyl vůbec dobrý. Hosté z Polné nás svoji velmi kvalitní hrou zatlačili a můžeme byt rádi, že nám nedali víc gólů. Byli u všech míčů dřív, agresivnější a měli spousty šanci. Moji kluci se jen sporadicky prosazovali, ale dali jsme do poločasu kontaktní gól po velmi dobré akci.  Průniková přihrávka od Tomáše Tlačbaby našla našeho snajpra Lukáše Poula, který se nemýlil. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a celou druhou půli jsme kontrolovali hru," zmiňuje lodivod Zamazal. 

"Klukům patří obrovská pochvala za přístup, jak strašně moc chtěli vyhrát. Jsem na ně moc hrdý. Zápas jsme otočili po krásných střelách ze střední vzdálenosti. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za celý půl rok a vyzdvihnout bezchybný výkon našeho brankáře Matěje Brodiny. po celou sezónu je velkou oporou našeho týmu. Děkuji, kluci," říká kouč mladších žáků Bedřichova po sobotní výhře v derby nad Polnou.

TJ SOKOL BEDŘICHOV - SLAVOJ POLNÁ 3:2 (1:2)

Branky: 32. Poul Lukáš, 43. Cozonac Kristian, 44. Cozonac Kristian - 14. Boháček Šimon, 25. Sláma Jonáš. Rozhodčí: Hanzl Daniel. 30 diváků. 

Základní sestava Bedřichova:

Brodina - Benda, Hlaváček, Brnický, Cozonac, Lhotka, Neubauer, Tlačbaba, Kuchyňa, Filip, Poul, Molák.