Starší přípravka na závěr podzimu přemohla v derby o Jihlavu Vysočinu

Autor: David Kratochvíl - Středa, 1. 2023, 21.55 hod.
Fotbalisté starší přípravky v posledním podzimním kole Krajského přeboru nastoupili do dvojzápasu v Jihlavě na umělé trávě na Stoupách postupně proti FKM Vysočina a Polné. Zatímco derby o Jihlavu Bedrníci zvládli vítězně, s Polnou si v obou utkáních připsali porážku. V této mládežnické kategorii se neevidují tabulky. Další zápasy odehrají fotbalisté starší přípravky v rámci odvetné části sezony opět až na jaře. 

K poslednímu dvojzápasu v rámci posledního podzimního kola Krajského přeboru hráči TJ Sokol Bedřichov nastoupili  v Den vzniku samostatného československého státu, tedy v sobotu  28. října na umělé trávě na Stoupách v Jihlavě postupně proti FKM Vysočina a Polné.

V prvním zápase proti FKM Vysočina byli naši kluci hodně namotivováni a chtěli strašně soupeře v "derby" porazit, což se jim nakonec i podařilo. Na prvním hřišti vyhráli 6:2. O branky se postarali: Dan Indra 4x, Dominik Kliner a Jakub Dvořák.

Na druhém hřišti Bedrníci zvítězili 9:1. Branky vsítili: Sam Štorek 3x, Kryštof Šikýř 2, Šimon Pospíšil, Marek Cáha, Nik Štorek a Štěpán Morkus. V druhém utkání proti Polné Bedřichovští na obou hřištích tahali za kratší konec a zaslouženě prohráli. Na první hřišti  padli 3:5. Branky: Jakub Dáňa 2 a Dominik Kliner.  Na druhém hřišti prohráli 3:6. Branky: Štěpán Morkus, Marek Cáha a Nik Štorek.

"Moc všem klukům děkujeme za podzimní sezónu 2023. Přes zimu potrénujeme a věřím, že na jaře naše výkony půjdou ještě nahoru," shrnul první polovinu sezony v hodnocení krátce po utkání za celý realizační tým kouč Karel Jambor.