Starší žáci po další výhře na vedoucí Chotěboř ztrácí bod

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 16. 2023, 21.20 hod.
Starší žáci v nadstavbové části Krajského přeboru dokázali v neděli v domácím prostředí přehrát hosty z Pelhřimova. V 7. kole zvítězili vysoko 5:1. Po sedmi odehraných duelech jim patří druhá pozice. Na průběžně první Chotěboř ztrácí tým trenéra Vratislava Cvacha bod. V sobotu 20. května se soubor představí od 10.45 hodin ve Velké Bíteši. 

"Začátek utkání hrál soupeř defenzivně a nepouštěl nás do šancí. Postupem času jsme se začali prosazovat a zvyšovat tlak na soupeře, což  vedlo k dvěma brankám v prvním poločase. Druhý poločas jsme začali velmi aktivně, tlakem na soupeře jsme dali další tři branky. Slabinou utkání byl velmi podprůměrný výkon rozhodčího, který nám neodpískal další dvě penalty a dopouštěl se dalších chyb i vůči soupeři. Kluci zvládli utkání perfektně a předvedli opět týmový výkon," hodnotil výkon týmu trenér Vratislav Cvach. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - FK MARATON PELHŘIMOV 5:1 (2:0)

Branky: 23. Šilhart Filip, 28. Duchoň Petr, 42. Ondruš Šimon, 44. Šilhart Filip (pen.), 74. Šilhart Filip - 68. Vopálenský Dan

Základní sestava: 
Jílek - Poul, Ondruš, Pacholík, Grigoryan Tigran, Duchoň, Kubát, Zamazal, Šilhart, Zamazal, Schwarz. Rozhodčí: Sýkora. 30 diváků.