Starší žáci porazili Chotěboř, pak padli doma s Velkou Bíteší

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 1. 2023, 22.59 hod.
Starší žáci v nadstavbě Krajského přeboru odehráli už pět utkání a průběžně vedou tabulku. V neděli venku porazili Chotěboř 4:2, ale o den později svěřenci trenéra Vratislava Cvacha prohráli doma s Velkou Bíteší 1:2.

"Soupeř nás potrestal hned v první minutě po hrubce gólmana. Utkání jsme však nevzdali a aktivní hrou se nám podařilo góly Petra Duchoně v 10 a v 19 min otočit na naší stranu. Celé utkání bylo velmi fyzicky i psychicky náročné. Soupeř velmi těžce nesl nepříznivý stav," uvedl kouč Bedřichova Vratislav Cvach.

"V 30. min se mu podařilo po naší hrubce v rozehrávce vyrovnat. Druhou půli jsme začali opět velmi aktivně a podařilo se nám vstřelit další dvě branky. Závěr utkání byl velmi vyhrocený z obou stran a dohrával se s množstvím faulů. Kluci však zvládli utkání perfektně. Potvrdili tak, že patří právem mezi nejlepší týmy soutěže," uzavřel trenér vítězného týmu. 

FC CHOTĚBOŘ - TJ SOKOL BEŘICHOV 2:4 (2:2), 5. kolo:

Branky: 1. Vogel Jakub, 30. Medek David - 10. Duchoň Petr, 19. Duchoň Petr, 63. Grigoryan Arman, 80. Pacholík Oto. Rozhodčí: Šlejtr. 35 diváků.

Základní sestava Bedřichova: 
Jílek, Schwarz, Novotný, Poul,  Ondruš, Batkhuu, Janák, Duchoň, Grigoryan Arman, Grigoryan Tigran, Šilhart.

3. kolo, DOHRÁVKA:

TJ SOKOL BEŘICHOV - FC PBS VELKÁ BÍTEŠ 1:2 (0:2)

Branky: 51. Šilhart Filip (pen.) - 7. Hotárek Tobiáš, 13. Cross Lukáš. Rozhodčí: Tomšů. 30 diváků.