VIDEO: Ohlasy po remíze béčka se Stařčí 2:2 (1:2)

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 15. 2022, 23.32 hod.
Fotbalisté juniorky Bedřichova v 11. kole I. B třídy skupiny B ukončili na domácím stadionu pětizápasovou šňůru bez bodového zisku. Na hlavní hrací ploše v Sokolovské ulici remizovali se Stařší 2:2 (1:2). Bedrníci dvakrát v zápase prohrávali a po zlepšeném výkonu v druhé půli stihli alespoň srovnat. V neděli 23.10. se představí od 14.30 v dalším kole na hřišti Křižanova. 

První poločas domácím herně vůbec nevyšel. Soupeř byl lepší a zaslouženě po poločase vedl 2:1. Do vedení se hosté z Třebíčska dostali poprvé po 20 minutách. Na to stihl reagovat domácí záložník Matěj Neuwirth, ale hosté ještě do přestávky strhli vedení na svou stranu. 

Po přestávce došlo u Bedrníků k personálním i taktickým změnám a domácímu mužstvu to pomohlo. Nejdřív mohl vyrovnat Havlík, ale pálil jen do tyče, stejně tak se záhy vedlo i hostům, ale nakonec se juniorce přece jen Havlíkem podařilo aspoň srovnat. 

Podívejte se na ohlasy pro klubovou TV. Zápas hodnotili střelec vyrovnávací branky Tomáš Havlík a stoper Adam Samek. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV B - TJ SOKOL STAŘEČ 2:2 (1:2)

Branky: 30. Neuwirth Matěj, 78. Havlík Tomáš - 20. Zejda Jakub, 37. Přikryl Roman. Rozhodčí: Pojezný Karel - Kadlec Michal, Fuks Matyáš. ŽK: Samek - Dvořák, Valíček, Bříza, Tomek, Linhart. 43 diváků.

Sestava Bedřichova:

Bartoň - Lapeš, Neuwirth, Jahoda, Albrecht (46. Pavlíček), Samek, Bulbakh (72. Mašek), Havlík, Vaněk, Vorálek, Hruška.