Vítězný pokřik byl oprávněný, notovali si trenéři starší přípravky

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 26. 2023, 08.00 hod.
Starší přípravka bedrníků odehrála svoje poslední domácí utkání na výbornou. Oba týmy starších přípravek “větší” i “menší” neprohrály během nedělního dopoledne jediné utkání. V prvním utkání jsme změřili síly s týmem Fotbalové školy Třebíč. Zápasy větších i menších byly vyrovnané, ovšem naši mladíci dokázali vždy odskočit na rozdíl dvou branek a zápasy dotáhnout do vítězného konce. Oba zápasy vyhráli 8:6.

 Druhé zápasy nás čekali s týmem Chotěboře. Tento tým je pro nás málo známý, jelikož hrajeme proti sobě minimálně. Chotěboř pracuje s mládeží skutečně výborně, dorost hraje divizi, žáci špičku Krajského přeboru.

Proto jsme nevěděli co od “tohoto týmu“ můžeme očekávat. U menších se jednalo opět o vyrovnané utkání a s stejně jako s Fotbalovou školou jsme zvládli závěr zápasu a vyhráli jsme o dvě branky.
V zápasu “větších” byl herní rozdíl znatelnější v náš prospěch, kdy jsme za celý zápas obdrželi jen 4 branky a o několik víc dali.

 "Jako trenéři jsme rádi, že jsme zápasy zvládli hlavně po herní stránce.  Kluci byli zodpovědní a zaslouží  velkou pochvalou. Vítězný pokřik byl oprávněný," shodli se po zápase trenéři vítězného mančaftu Jaromír Poul, Martin Kubeš a Karel Jambor.