Zápasy žáků budou mít v neděli extrémní náboj. I mladší mají před sebou duel roku

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 3. 2023, 12.04 hod.
O tom, že starší žáci v posledním kole nadstavby od 10.45 hodin hrají o přímou vstupenku do divize, už víte. Stejně jako to, že musí svého soupeře v neděli dopoledne porazit. Co ale možná nevíte, je fakt, že od nedělních 9 hodin 4. června bude mít extrémní náboj také nadstavbová derniéra Krajského přeboru z pohledu mladších žáků. I ti doma nastoupí na hlavní hrací ploše proti Chotěboři. I oni musí celek z Havlíčkobrodska porazit. Proč?

Mladší žáci jsou totiž v tabulce nadstavby druzí, hned za vedoucí Polnou. Jenže na ně zle dotírá Pelhřimov s Chotěboří. Svěřenci kouče Marka Zamazala ale potřebují aktuální pozici stůj, co stůj udržet, a to se jim povede bez ohledu na výsledky konkurence, jen ve chvíli, kdy doma Chotěboř porazí. 

"První dva týmy po nadstavbě postupují do finálové čtyřky o mistra. Takže pokud chceme postoupit z druhého místa, musíme vyhrát. I my máme před sebou zápas sezony," burcuje kouč mladších žáků. Na utkání starších žáků  by měl dohlédnout místopředseda Krajského fotbalového svazu Miroslav Vrzáček, který by měl předat následně pohár a medaile.